avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Eliberarea garantiei de buna executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Eliberarea garantiei de buna executie

Va rog, cine poate sa ma ajute cu o adresa pentru restituirea garantiei de buna executie, care sa insoteasca PV la terminarea lucrarilor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:26, 12 Octombrie 2010
Daca la primirea caietului de sarcini ati primit in interiorul lui si un formular de cerere de returnarea a garantiei, sunteti obligat sa-l folositi pe acela.
Altfel, redactati dvs. o cerere catre autoritatea contractanta, care va da o adresa catre banca unde aveti depozitata garantia pentru deblocarea acesteia.
Cererea va trebui sa fie insotita de PV de receptie, prin care vi se accepta buna executie a lucrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie nico nico nico nico lucrez la o firma de constructii. avem lucrari pe care nu le-am finalizat si nu cred ca... se vor mai finaliza. se returneaza garantia de buna executie ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent!!!valoare garantie de buna executie sasha d sasha d Pentru un contract de lucrari, incheiat in 2008 si la care am incheiat acum pv de receptie finala, cum determinam valoarea garantiei de buna executie care ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie buna executie -lucrari cateldestept cateldestept Am avut un contract de prestari servicii pentru care am depus garantie de buna executie. Contractul a fost reziliat inainte de termen. Garantiile de buna ... (vezi toată discuția)