avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Separare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Separare

Buna ziua!

Suntem o asociatie cu 5 scari si in urma unei expertize judiciare s-a constatat o delapidare de 38000 ron, si problema este ca una din scari nu vrea sa mai achite cotele lunare de intretinere de 3 luni pe motiv ca ei vor sa se separe.(in aceasta perioada nu am avut apa calda). In luna oct 2010 s-a facut o reconciliere cu furnizorul de apa calda si locatarii trebuie sa mai achite in plus fata de cotele lunare o suma de 35 ron ca sa acoperim datoriile, dar una din scari nu doreste si am facut cerere la furnizor sa nu beneficieze de apa calda si caldura.
Dar am fost sunati de primarie sa le dam drumul ca ei au venit cu dovezi ca nu au datorii la furnizorul de apa calda.
Da nu au datorii, dar nimeni nu are datorie ptr ca avem o lipsa de acoperit.
Am gresit ca nu le-am dat drumul?
Au depus la politie o plangere ca ei sunt separati si nu ii lasam noi sa-si desfasoare activitatea.

Astia chiar nu stiu de capul lor, ei sunt mintiti in continuare de fosta presedinta.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 14:45, 12 Octombrie 2010
ati gresit ca le-ati oprit accesul la apa calda si caldura; ati savarsit un abuz.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocuri debransate datorita restantelor asociatiei Petre Buju Petre Buju În Suceava,SC TERMICA SA a luat măsura(şi a transpus-o în practică)debranşării de la căldură şi apă caldă întreaga asociaţie de ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Cum ne separam de o scara cu datorii mari, noi fiind o asociatie de proprietari Costelgc Costelgc Asociatia este formata din 5 scari , fiecare scara este contorizata individual la : gaze, lumina, apa calda, caldura si singurul furnizor ne contorizat este ... (vezi toată discuția)