buna ziua,
sotul meu este administrator asociatie de proprietari la un bloc cu 2 scari.
cu toate ca asociatia figureaza cu datorii mari la furnizori datorita fostilor administratori sotul a preluat aceasta asociatie fara sa incheie niciun PV cu fostul adm.
acesta figureaza la primaria orasului cu daune in gestiune si nepredare de acte , si nu a vrut sa riste nimic
acum doreste sa predea aceasta asociatie si sa isi dea demisia din functia de administrator
asociatia noastra nu are presedinte , nici com.de cenzori , nici alte persoane in conducere.
datorita faptului ca locatarii acestei asociatii nu ii intereseaza numic sotul meu nu poate lupta cu morile da vant si sa se certe toata ziua cu ei
va rugam ce documente sau ce pasi trebuie sa faca sotul meu pentru a depune documente bani demisia
nu dorim sa avem probleme mai ales ca am platit la furnizori in fiecare luna facturile .
Legea spune astfel presedintele intruneste sedintele de bloc , ma rog in cazul dv. deocamdata sotul dv. convoaca Adunarea genereala a blocului atentie trebuie afisata cu 7 zile inainte sedinta , nu se intruneste jumatate +1 la prima sedinta se mai face o sedinta si la a doua sedinta nu mai trebuie jumatate +1 , citi sau intrunit se alege un presedinte cu cele mai multe voturi si un comitet format din 3-5-7 persoane si un cenzor , odata ales noul presedinte sotul dv. isi depune demisia se va face un proces verbal de predare primire acte bani urmind ca noul comitet impreuna cu presedintele sa angajeze un administrator .