As dori sa stiu daca inaintarea unui recurs pt modificarea unei sentinte comerciale, trebuie obligatoriu facuta de un avocat.
Mentionez ca este vorba de atragerea raspunderii personale in cazul unei proceduri de insolventa.
Obligatoriu nu este; Instanta va primeste hartia semnata de catre persoana parte in proces fara sa va ceara sa aveti avocat. Important este ca recursul sa fie facut in asa fel incat sa existe sanse de admitere.
Ar fi indicat dar nu obligatoriu? pt ca am consemnat un model de recurs de pe net, cu tot ce trebuie sa cuprinda si am inteles ca motivarea in drept se specifica separat si se face pe baza Codului de procedura civila art 304 lit 8.
In fapt mentionez un scurt istoric al dosarului si enumar motivele cererii de recurs si o adresez tribunalului care a emis hotararea.
Este corect?
As mai avea o intrebare: Exista taxa de timbru in aceast caz? Care este valoare si unde trebuie platita daca exista
Ma uimiti- din cate inteleg instanta de fond a pronuntat o hotarare prin care dumneavoastra personal, cu bunurile d-vastra personale, sunteti obligat la plata anumitor sume de bani catre diversi creditori - dar nu considerati necesar ajutorul unui specialist; v-ati gandit la consecinte?? model de recurs de pe net...incredibil, scuzati-ma. Temeiul de drept este cel prevazut de art. 304 ind. 1 cod pr. civ, si trebuie de asemenea sa motivati in drept si sub aspectul dreptului material, nu numai procedural. Va doresc succes totusi.
avocat Cristina Popescu
Ma bucur ca v-am uimit acum 2 ani, dar doresc sa va multumesc ca m-ati facut sa caut mai atent ce aveam de facut si am redactat recursul personal si am avut succes cu el. Desi retroactiv doresc sa multumesc tuturor celor care posteaza informatii corecte pe aceste forumuri! In special Dnei av Cristina Popescu, care desi "m-a mustruluit" atunci mi-a dat informatia de baza: ART.304