avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata la concediul postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata la concediul postnatal

1. daca eu sunt in concediu cu risc maternal acum ,cum se va calcula postnatalul?
2. si as vrea sa stiu daca pot sa concurez la vansare in fuctie chiar daca o sa nasc peste 4 luni (acum sunt infirmiera si se va da concurs de asisteanta ) la acelasi loc de munca ? :-/
multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 23:40, 12 Octombrie 2010
Buna seara. Concediu de maternitate se va calcula la fel ca si concediu de risc maternal.
Baza lagala:
OUG 158
(3) In situatiile prevazute la alin. (2), baza de calcul a indemnizatiei de maternitate se
constituie din media veniturilor lunare pe baza carora s-a calculat contributia pentru
concedii si indemnizatii, din ultimele 6 luni anterioare datei pierderii calitatii de asigurat, cu respectarea prevederilor art. 10.

A doua intrebare nu o inteleg

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti intra in concediul postnatal ( lauzie ) direct dintr-un concediu de risc maternal? andrada_madalina andrada_madalina Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca pot benefica, in mod legal, de concediul postnatal ( lauzie, cel de 42 de zile ) daca ma aflu, la momentul actual, in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate MihaIonescu11 MihaIonescu11 Buna ziua, Incepand cu luna februarie nu voi mai fi salariata insa imi voi plati singura contributiile la sanatate prin incheierea unui contract cu CASMB de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal cris_tina28 cris_tina28 cele 126 de zile se pot lua prenatal 84 si postnatal 42? si in cazul in care este posibil cine elibereaza c m(concediul medical) medicul de familie sau medicul ... (vezi toată discuția)