avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect de activitate ..................
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect de activitate ..................

am obiect de activitate - telecomunicatii, ca obiect secundar, dar nu desfasor astfel de activitati si sc nu a desfasurat niciodata, insa am primit de la SC de Radiodifuziune adresa sa platesc taxa pt serviciul public de radiodifuziune din 2005 pana in prezent.
are vreo legatura ob secundar de activitate cu aceasta adresa???

daca nu am niciun radi- tv in firma , sunt obligata sa platesc aceasta taxa ??
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:13, 26 Ianuarie 2008
da esti obligata, indiferent daca ai sau nu aparate de radio sau televizor. e o taxa obligatorie
Taxa este obigatorie si trebuie platita de catre toate persoanele juridice.
Nu are legatura cu obiectul secundar de activitate.
Asta era de fapt raspunsul :D
Toate persoanele juridice trebuie sa plateasca aceasta taxa obligatorie.
raspunsul tau nu are legatura cu intrebarea:D

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune platita de doua ori? Popa Victor Tudor Popa Victor Tudor In anul 2009 in primavara am deschis o firma cu sediul in locuinta personala la bloc. In anul 2010 la inceputul primaverii am suspendat activitea firmei. Am ... (vezi toată discuția)
Taxa lunara pentru serviciul public de televiziune. narcisa_narcisa narcisa_narcisa Art. 40 (1) Veniturile proprii ale societatilor provin din taxe de abonament de radio si de televizor, din surse realizate potrivit obiectului de activitate, ... (vezi toată discuția)