avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit mandat 2009
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit mandat 2009

In 2009 am lucrat cu ctr de mandat si am fost platit prin comision cu 10% retinere la sursa si 6% platibile de mine la ANAF in 2010,(in urma depunerii declaratiei 200 depusa in aprilie) intrebarea mea este care este termenul limita in 2010 pana la care trebuie sa platesc cei 6% la ANAF, nu trebuia sa primesc o instintare sau ceva prin posta... ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 22:00, 12 Octombrie 2010
trebuie sa primesti acasa deczia de impunere de la ANAF si abia apoi vei sti suma exacta de plata si data scadentei - abia atunci vei fi debitor pentru o creanta certa, lichida si exigibila
INTREBAREA RAMANE
pana cand astept aceasta decizie si care ar fi termenul limita de plata a 6%, pt ca nu vreau sa ma trezesc cu penalitati pt ca s-au produs incurcaturi la posta.....

multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
torex2, utilizator
Un drum sau un telefon la ANAF te-ar lamuri daca decizia a fost emisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat ca asistent in brokeraj Vvalentin Vvalentin Buna ziua, Acum aprox. 1 an am devenit persoana fizica independenta in urma semnarii unui contract de colaborare ca agent in asigurari. Am reliziat de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de mandat demnitate demnitate In cat timp de la incheierea unui contract de mandat ca persoana fizica cu o soc. de asigurari trebuie sa-l inregistrezi la fisc? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Notar - contributii lylyan lylyan Ca notar am ctr cass cf decl 200 si 220 am ctr cu casa de pensii mai vechi pe o suma mai mica de 2500 lei S-a modificat ordonanta in ce ma priveste? mai ... (vezi toată discuția)