avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OG 50/2010

Daca mai poate exista in contractele de credit - costul rezervelor minime obligatorii?
Valoarea acestui cost este rambursabil? si cand?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 21:47, 12 Octombrie 2010
Costul rezervelor minime obligatorii este suportat de orice banca comerciala catre BNR si se constituie pentru sursa plasata in valuta. Acest cost nu apare in contractele de credit incheiate intre banca si clientii sai. Este un parametru interbancar stabilit ca procent aplicat la plasamentele in valuta ale fiecarei banci comerciale. Este suportat de banca si poate avea surse de obtinere diferite; de regula din profitul bancii in valuta plasata pe piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca si riscul de lichiditate hevior hevior In luna mai 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca (in euro) la ING Bank. In contract scrie asa: [i]Rata dobanzii folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Reevaluare garantii ilascu_alin ilascu_alin AS DORI SA STIU SI EU DACA BANCA ARE VOIE SA IMI REEVALUEZE GARANTIILE PE CARE LE AM CU EI LA MAI PUTIN DE UN AN. AM DOUA GARANTII IMOBILIARE UNA UN TEREN ... (vezi toată discuția)
Cost rezerve minime obligatorii donbarlone donbarlone Buna ziua, am un credit de nevoi personale la care dobanda este compusa din marja fixa a bancii , indicele Euribor 6M si un cost al rezervelor minime ... (vezi toată discuția)