avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii sanatate intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii sanatate intreprindere individuala

ce contributii la fondul de sanatate trebuie sa plateasca o intreprindere individuala cu 12 angajati, titularul intreprinderii individuale este salariat cu CIM la o alta societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: catfac , utilizator 16:22, 14 Octombrie 2010
Definiti termenul de intreprindere individuala! in legea 31/1991( privitoare la societati comerciale) nu exista notiunea de intreprindere individuala.
este vorba despre o intreprindere individuala conform OUG44/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pana bogdan pana bogdan in cursul anului 2009 mi am infiintat o intreprindere individuala, am luat in arenda 3 hectare de teren agricol, constituirea intreprinderii individuale era ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala grigoree grigoree Buna ziua, As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa plateasca o persoana fizica care si -a infiintat o Intreprindere Individuala, in afara de impozitul pe venit, nu ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri intreprindere individuala juravleveronica juravleveronica Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati intr-o situatie pe care nu o inteleg.Baza legala de calcul impozit pe cladiri cu incadrare la persoane juridice si ... (vezi toată discuția)