avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Pagina alba
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Pagina alba

In ultimele doua saptamani mi se intampla de doua-trei ori pe zi sa accesez o pagina de forum ( orice topic) si dintr-o data sa dispara scrisul si sa imi apara pagina goala.
Trebuie sa merg la history in brownser ca sa revin in forum apoi sa accesez acea pagina din nou, daca nu uit unde era.

I se mai intampla cuiva?
E o problema care se va rezolva sau la mine* e cauza?

*eventual sistemul meu de operare nu suporta ultimele schimbari ale site-ului...

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:05, 21 Octombrie 2010
adutescu a scris:

@gi_jane2
Cum "fortezi" subiectul sa se deschida???:) M-ai facut sa rad.
Fara violenta...

Oricum, ma bucur ca are si altcineva aceeasi problema ( sa moara si capra vecinului), asa ca sa asteptam sa se rezolve.

"il forteaza" din scrol...deruland pagina fara sa astepte sa se incarce, asta e un tic al celor care folosesc f mult PC-ul si stau prost la capitolul rabdare....ma numar si eu printre ei :P
Problema este reala,dar asa probabil ca voi vedea si eu lumea mai"imaculata "decat este.
Oricum am incredere in solutionarea problemei.
Multumesc anticipat,
r.gabi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paginile se incarca greu ContSters181996 ContSters181996 Buna ziua. Paginile avocatnet se incarca foarte greu.Nu stiu daca este de la mine sau este o problema tehnica. (vezi toată discuția)
Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Avocatnet se incarca f greu! Andra Denise Dinca Andra Denise Dinca De aproape doua saptamani, orice pagina a site-ului se incarca f greu. Paginile nu se incarca pe jumatate, apare pagina alba in jur de 2 min. Este f greu sa ... (vezi toată discuția)