avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

fuziune prin absorbtie

aveti un model de declaratie stingere pasiv pt firma absorbanta?
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 08:15, 13 Octombrie 2010
DECLARATIE

S.C. ........ S.R.L.

Subsemnatii: ------(date de identificare, ..)
- care în calitate de asociati la S.C. ...... S.R.L., având sediul în mun. ........., str ..........., nr. ....., jud.............., J.../.../..........., C.U.I. .............., declaram, în unanimitate, că am hotarat ca stingerea pasivului societatii, in cazul in care acesta exista, a S.C. .... S.R.L., ce urmeaza a fi absorbita de catre societatea absorbanta S.C. .............. S.R.L., vând sediul în mun. ........., str ........, nr. ..., jud. ..........., J.../........../.........., C.U.I. ................, conform proiectului de fuziune, să se facă prin preluarea integrală a acestuia de către societatea absorbantă si respectând art. 243, Legea nr. 31/1990, modificată si republicată.

DECLARANTI ASOCIATI,

X_____________
Y__________________
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
ELLABV, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea aga sau decizia asociatului unic de dizlovare a unui srl sandu_valentin sandu_valentin Va rog mult ,ma puteti ajuta si pe mine cu un model de cerere de dizolvare a unui SRL? Am un model dar nu stiu cat de bun este ... (vezi toată discuția)
Hotarare suspendare activitate ContSters22096 ContSters22096 ma ajuta cineva cu un draft de hotarare asociat unic srl pentru suspendarea activitatii? ms (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl cu asociat unic elina24 elina24 buna, am si eu de inchis o firma si nu stiu cum se procedeaza, a mai trecut cineva prin inchiderea unei firme,poate ma ajuta si pe mine?multumesc anticipat;) (vezi toată discuția)