avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CEDO
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CEDO

În cazul în care există pe rol un proces de revizuire-recurs având ca subiect un imobil naţionalizat revendicat, recenta hotărâre-pilot a CEDO vizează şi suspendarea , pe o perioadă de 18 luni, a acestuia sau doar a cauzelor similare aflate pe rolul său? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:06, 13 Octombrie 2010
Numai a cauzelor aflate pe rolul CEDO, si Nu a cauzelor aflate pe rolul instantelor judecatoresti din Romanaia indiferent de faza oprocesuala in care se afla.

Cu stima,
av Bogdan Ionescu
hotararea se aplica cazului in sine strict.nu si pt celelalte cauze aflate pe rolul instantelor din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarea cedo in cazurile pilot impotriva romaniei - art. 1 protocol 1 conventie Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre-pilot cedo Marta Tot Marta Tot Suspendarea pe o perioadă de 18 luni se referă doar la cauzele aflate pe rolul CEDO sau vizează şi procesele aflate pe rolul instanţelor din România? Vă ... (vezi toată discuția)
Reluarea judecarii la cedo vclara2012 vclara2012 Buna ziua! As dori sa stiu daca s-a reluat judecarea la C.E.D.O a cauzelor aflate pe rolul instantelor, dupa Hotararea Pilot din 12 Oct. 2010 impotriva ... (vezi toată discuția)