avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema PUZ teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema PUZ teren

am cumparat un teren intravilan.cand am vrut sa obtin autorizatia de constructie mi sa spus ca nu se poate deoarece este necesara intocmirea unui PUZ deoarece terenul inainte de vanzare a fost parcelat in 15 parcele.Fosta proprietara a acceptat sa faca acest PUZ insa sustine ca noi trebuie sa platim cota parte pentru obtinerea acestuia.Intrebarea este /trebuie sa platim si noi,sau fostul proprietar trebuie sa suporte in intregime cheltuielile?
Vlase Niculina: vlaseniculina@yahoo.it

Alte discuții în legătură

Parcela cumparata fara "drum public " .... pe hirtie .. ca fizic este ... vio1976 vio1976 Buna ziua , A fost cumparata o parcela de teren linga Timisoara in comuna Ghiroda iar in momentul in care am cerut avizele pentru constructie si am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladire fara autorizatie de constructie gos_ gos_ Buna ziua Am construit o casa pe un teren care a fost parcelat in mai multe loturi si care nu are nici in momentul acesta autorizatie de constructie si nici ... (vezi toată discuția)