avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... traducator autorizat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

traducator autorizat

Buna ziua!
Am obtinut autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei, am fost luata in evidenta Tribunalului Judetean. Care este urmatorul pas pentru a putea emite chitanta si factura?
Va multumesc!O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ralucapana , utilizator 13:17, 13 Octombrie 2010
In acest topic veti gasi foarte multe informatii referitoare la activitatea de traducator ca PFA: www.avocatnet.ro/content/for...
De asemenea aici gasiti si pasii de urmat pentru obtinerea statutului de PFA prin inregistrarea la administratia financiara: www.avocatnet.ro/content/for...
Un alt link cu informatii utile : [ link extern ]
Mentionez ca traducatorii se inregistreaza la registrul comertului numai daca presteaza si alte activitati in afara de traduceri.
Multa bafta:luck:
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc mult pentru ajutor Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)