avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurare cetatean de nationalitate rusa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurare cetatean de nationalitate rusa

Sunt cetatean de nationalitate rusa si am sotia de nationalitate germana . Am permis de sedere in Romania si sunt salariat cu contract individual de munca in Romania.
In urma casatoriei am preluat numele sotiei mele, fara a prelua si cetatenia.
Intrebare :
In baza carui document sotia mea poate beneficia in Germania de asigurare de boala in baza asigurarii mele ca salariat (asigurat) in Romania ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta cass pentru coasigurat cetatean strain rezident in romania dbatman dbatman Buna ziua; Sotia mea este cetatean canadian si de curand a obtinut permisul de sedere in Romania pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a inchide complet ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca o persoana din Germania (Uniunea Europeana), este obligata, conform legii, sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)