avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... angajam avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

angajam avocat stagiar

CABINET AVOCAT SITUAT IN BD.UNIRII, BUCURESTI, ANGAJAM AVOCAT STAGIAR.
Singura dovada de profesionalism a mesajului este situarea sediului in Bd. Unirii? Adica nimic despre ce oferiti, sediul ar trebui sa-i faca stagiarului o idee despre cum si ce va face, despre cum va fi tratat si platit?

X-(=D>#-o
Este un punct de reper , referitor la amplasarea geografica a biroului pentru ca stagiarul sa stie zona , dar acest anunt este pentru persoanele interesate, nu pentru cei care au timp de pierdut comentand.
E bine ca stie unde e, ca sa stie de unde pleaca... nu? Ca de ramas nu are niciun argument... :D
Sunt interesata, sunt foarte interesata de ceea ce i se ofera astazi unui stagiar...

Oricum, multumesc pentru ultima teza, altfel nu intelegeam ce cauta comentariul dv.
Sunteti stagiara cumva ? Daca nu, va rog sa va pastrati curiozitatile , eventual sa vi le satisfaceti mergand la un interviu. Repet - este un anunt pentru persoane serioase , cu siguranta nu vi se adreseaza.
Vedeti ca poate reiese din profil... Niciodata nu va documentati?

Alte discuții în legătură

Question ciprianhades ciprianhades cati stagiari poate avea un avocat definitiv care indeplineste conditiile prevazute de lege in aces sens?in acelasi timp ma refer:P (vezi toată discuția)
Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)