avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... angajam avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

angajam avocat stagiar

CABINET AVOCAT SITUAT IN BD.UNIRII, BUCURESTI, ANGAJAM AVOCAT STAGIAR.
Ma documentez atunci cand ma intereseaza .
De regula purtati discutii interminabile cu persoane care nu va intereseaza? Apropo de pierderea de timp, asta...
Va recomand sa nu mai puneti o pauza inainte de un semn de punctuatie, pare ca nu stiti sa scrieti corect... ca sa nu mai spun ca e stresant...

Cel mai prost job din viata mea a fost in Unirii, de aceea spuneam ca ati vrut sa transmiteti ceva prin zona, nu neaparat locatia cabinetului... Si inca sunt convinsa de asta, mai ales ca spre Unirii sunt mijloace de transport din orice zona a Bucurestiului, deci de oriunde venea stagiarul, avea cu ce! Prin urmare, ori ati dat o informatie care nu era necesara, apreciind in mod gresit contrariul, ori era necesara pentru a sublinia altceva! :D Adica, asa cum spuneam... :P in primul post...
Va doresc vanare placuta, desi nu cred sa raspunda prea multi acestui mesaj...
Eu sunt interesata de anuntul Dvs. Am sustinut examenul de admitere in Barou sesiunea noiembrie 2007.

Buna ziua,

Imi puteti oferi mai multe informatii in legatura cu anuntul postat?

Multumesc,
Bianca Opris
Am sa incerc eu sa prezint cam care este situatia stagiarului din zilele noastre.Intram in barou semnam contracte formale pt a ne putea inscrie in tabloul avocatilor stagiari avem maestrii formali ,nu avem indrumare suntem ametiti si dezorientati. .Inghitim in sec si incercam sa ne gasim norocul mergind la interviuri unde toata lumea vrea experienta cunostinte vaste in toate domeniile .Hellooooooo oameni buni de unde vreti sa avem experienta daca nimeni nu ne angajeaza nimeni nu ne da o sansa.in fine ajungem la interviuri nu ne testeaza nimeni, ne privesc frumos in oki urmind a fi contactati ulterior dupa ce criterii oare iar nu ma prind.#-oCe sanse avem noi in conditiile astea ?Eu chiar ma gindesc serios sa ma reprofilez .Eu ca si stagiar trebuie sa fiu correct trebuie sa mi platesc contributiile si impozitele pt niste bani pe care nici maker nu I primesc dar asta este sunt obligat.Sunt obligat sa fac stagiu dar maestrii nu prea sunt.In aceste conditii urez bafta tuturor celor care sunt in aceeasi situatie ca si mine si sa speram ca vom reusi sa razbatem in acest sistem nedrept unde prevederile statutului sunt mai obligatorii pt unii decit pt altii.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Question ciprianhades ciprianhades cati stagiari poate avea un avocat definitiv care indeplineste conditiile prevazute de lege in aces sens?in acelasi timp ma refer:P (vezi toată discuția)
Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)