avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... question
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

question

cati stagiari poate avea un avocat definitiv care indeplineste conditiile prevazute de lege in aces sens?in acelasi timp ma refer:P
legea nu prevede numarul de avocati stagiari pe care ii poate avea unul definitiv. Poate avea cati doreste, daca are posibilitatea sa-i indrume pe toti.
Si nici legea nici statutul nu arata cum se demonstreaza ca definitivul are posibilitati practice sa-i plateasca si sa-i indrume; practic, la barou nu se cere nimic in acest sens.
Mai nou, ne-au dat la ridicarea legitimatiei niste copii xerox jalnice cu obligatiile definitivilor... e si nu stiu ce taxa de platit pentru pregatirea stagiarilor...
Super tare!
pot incerca eu un mod de demonstrare?:D
se ia capul fiecaruia, se insumeaza toate capetele din interiorul biroului. bun. se obtine un numar. se ia declaratia de venit lunar a maestrului, se imparte la capete si se obtine o suma. bun. daca suma, pe cap de locuitor al cabinetului, depaseste minimul pe economie, atunci maestrul inseamna ca isi permite nr de stagiari pe care ii are:))
am spus capete si nu persoane pt ca unii maestri considera ca au doua sau chiar trei capete, in prelegerile pe care le tin stagiarilor:))
Atunci se iau mai multe meduze....:))

Alte discuții în legătură

Conditii stagiatura pentru avocatul indrumator alin_serban alin_serban Salutare, stie cineva de vreo conditie pentru avocatul indrumator al avocatului stagiar de a "lua" maxim 2 avocati stagiari. Am inteles ca este o suma pe care ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie urmati pentru a deveni un avocat bun? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! M-ar interesa cam ce pasi trebuie sa faca un absolvent de drept de cand a terminat facultatea si pana la a ajunge un avocat foarte bun?? Am inteles ... (vezi toată discuția)
Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)