avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce pasi trebuie urmati pentru a deveni un avocat bun?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce pasi trebuie urmati pentru a deveni un avocat bun?

Buna ziua! M-ar interesa cam ce pasi trebuie sa faca un absolvent de drept de cand a terminat facultatea si pana la a ajunge un avocat foarte bun?? Am inteles ca acum s-au schimbat regulile privitoare la primirea in stagiu si stagiul efectiv... Mai este necesar avocat indrumator? Daca da de unde se pot gasi avocati indrumatori buni? Si in ce domenii este cel mai bine sa te specializezi?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 15:31, 21 Decembrie 2011

Am inteles ca acum s-au schimbat regulile privitoare la primirea in stagiu si stagiul efectiv...



La ce va referiti,concret? :-/

Da,este obligatoriu ca avocatul stagiar sa aiba avocat coordonator de stagiu. ;)

Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
luiza2008, utilizator
Si in perioada de stagiu mai trebuie sa faca si niste cursuri ceva?? Sau cum se gasesc coordonatorii? Si din ce domenii de drept se scot cei mai multi bani??? Cata lipsa de imaginatie...:P

Si in perioada de stagiu mai trebuie sa faca si niste cursuri ceva??


Da,avocatii stagiari au obligatia de a urma cursurile INPPA.
Dupa examenul de admitere in Barou, urmeaza stagiatura si INPPA-ul, care a devenit obligatoriu. Pt stagiatura ai nevoie de un avocat sau maestru, cum se mai zice, fara acesta nu faci nimic. Se castiga bine in orice domeniu daca te pricepi si inveti mult. Maestrul ti-l gasesti singur.
Si ce se invata la INPPA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre "maestru" lauryta lauryta am terminat facultatea de drept si intentionez ca anul viitor sa dau examen la barou. intebarea mea este cum imi gasesc maestru(asta in cazul in care ... (vezi toată discuția)
In timpul celor doi ani dupa admiterea in profesie daca nu gasesc indrumator pot lucra in alta parte? ContSters89182 ContSters89182 Buna ziua. Daca cineva reuseste la examenul de admitere barou, si nu gaseste pe parcursul a cei 2 ani avocat indrumator, poate lucra in tot acest timp la ... (vezi toată discuția)
Avocat coordonator pentru stagiu Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu in cat timp trebuie sa-mi gasesc avocat colaborator pentru stagiu si daca pot sa am un avocat colaborator inscris la alte barouri de ... (vezi toată discuția)