avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale + SE POT INFIINTA DOUA FIRME/ 2 SEDII SOCIALE IN ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

+ SE POT INFIINTA DOUA FIRME/ 2 SEDII SOCIALE IN GARSONIERA?

Eu stiu ca pt sediul social trebue sa ai cate o camera pt fiecare firma
dar daca am o garsoniera si vreau sa infiintez doua firme cu acelasi sediu social?
se poate?
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 22:58, 13 Octombrie 2010
cip200 a scris:

Se poate. O firma in camera, iar alta in bucatarie.
'

Da, asa am procedat si eu de cateva ori, dar de cand cu Certificatul de Unicitate Sediu, nu stiu daca se mai poate obtine de la ANAF. Pur si simplu nu am avut un asemenea caz din iulie, de cand e obligatoriu, si pana acum.

Real si ce spune colegul Alberto, numai ca ne lovim de aceeasi pb.: nu la anaf completezi declaratia model 1 (fara activitate la acel sediu) si acestia vor putea refuza eliberarea acelui Certificat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)
Stabilire sediu societati cu asociati diferiti in acelasi imobil Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa am o intrebare: conform noilor modificari, pot mai multe societati comerciale sa aiba sediul in acelasi imobil, acestea neavand nici un asociat ... (vezi toată discuția)