avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... retinere placute cu numar de inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

retinere placute cu numar de inmatriculare

S-a intocmit un proces-verbal de contraventie pentru efectuarea de transport persoane fara a avea licenta de trasport si s-au retinut si placutele cu numarul
de inmatriculare. s-a facut constestatie impotriva acestui proces-verbal si IPJ refuza restituirea placutelor cu nr de inmatriculare. Spun acestia ca trebuie o actiune in contencios prin care sa cerem restituirea placutelor. Ce parere aveti?
Potrivit OG 2/2001contestatia impotriva P-V de contraventie SUSPENDA executarea.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:22, 13 Octombrie 2010
Obtinenti certificat de grefa de la instanta ca procesul se afla pe rol si cu acesta mergeti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare placute de inmatriculare URIAS URIAS buna ziua In urma unor probleme in trafic, mi s-a retinut permisul de conducere si placutele de inmatriculare de catre politie. Am depus plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez permisul de conducere lefterdana lefterdana Buna ziua. Pe 15.09.2019 mi s-a retinut permisul de conducere de catre Politia Barlad cu drept de circulatie 15 zile. Domiciliul meu este in Buzau. Dreptul de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pv - politia rutiera Costy S Costy S Buna ziua, Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către IPJ – ... (vezi toată discuția)