avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pretul unui avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pretul unui avocat

cam cit ar costa cheltuielile cu un avocat (onorariu acte)aproximativ ca sa ma reprezinte in tr un divortin orasul arad sau daca as putea sa l mut in craiova(tinind cont ca in craiova s-a consumat casatoria eu lucrez in strainatate iar buletinul il am pe adresa unde am convietuit cu sotia ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 21:15, 13 Octombrie 2010
un divort fara minori si daca e cu acordul partilor nici nu necesita avocat.
de principiu eu stiu ca cererea de divort se inainteaza la judecatoria de pe raza ultimului domiciliu comun sau daca nu mai locuiti nici unul dintre dvs in raza acelei instante atunci cererea se inainteaza la instanta de pe raza de competenta a domiciliului paratului.
referitor la pret daca divortul nu e cu acordul partilor ,cel mai bine mergeti la barou si o sa gasiti avocati destui.
nimeni nu va poate spune un pret fix.
succes
chiar aveti nevoie de avocat daca nu locuiti in tara.instanta competenta cu desfacerea casatoriei e judecatoria din orasul unde ati avut ultimul domiciliu comun.luati legatura cu un avocat din acel oras si va va spunea si care e onorariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu a băgat divort de soție la judecatoria campina- prahova ... sorinavalentinap sorinavalentinap Fiul meu a băgat divort de soție la judecatoria Campina- Prahova unde aparține cu domiciliul după despărțirea de soție.inainte de a se despărți a ... (vezi toată discuția)
Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza pentru inceperea divortului ? daponte stefan daponte stefan Buna ziua , M-ar interesa ce trebuie facut pentru inceperea unei actiuni de divort si care ar fi cheltuielile pentru realizarea acestuia ? De asemenea cat ... (vezi toată discuția)