cam cit ar costa cheltuielile cu un avocat (onorariu acte)aproximativ ca sa ma reprezinte in tr un divortin orasul arad sau daca as putea sa l mut in craiova(tinind cont ca in craiova s-a consumat casatoria eu lucrez in strainatate iar buletinul il am pe adresa unde am convietuit cu sotia ?
un divort fara minori si daca e cu acordul partilor nici nu necesita avocat.
de principiu eu stiu ca cererea de divort se inainteaza la judecatoria de pe raza ultimului domiciliu comun sau daca nu mai locuiti nici unul dintre dvs in raza acelei instante atunci cererea se inainteaza la instanta de pe raza de competenta a domiciliului paratului.
referitor la pret daca divortul nu e cu acordul partilor ,cel mai bine mergeti la barou si o sa gasiti avocati destui.
nimeni nu va poate spune un pret fix.
succes
chiar aveti nevoie de avocat daca nu locuiti in tara.instanta competenta cu desfacerea casatoriei e judecatoria din orasul unde ati avut ultimul domiciliu comun.luati legatura cu un avocat din acel oras si va va spunea si care e onorariul.
Divort fara minori
fylo
Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)