avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN din nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN din nou

Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:22, 20 Octombrie 2008
Exista un termen pana la care sa inregistram la ORC noul cod CAEN asl activitatii desfasurate?
poti sa cumperi si programe care fac conversia automata usurand astfel munca ta de recodificare, deocamdata nu exista nici un termen, depinde foarte mult de institutiile care cer reinnoirea autorizatiilor ex: farmaciile
mey cati oameni au pus pe drumuri cu CAEN ul vietii....mai fac avocatii si consilierii un ban cinstit :P ca sfatuiesc lumea :)
Da astia de la ORC ce dea banet fac. Cer 700 lei o recodificare :((
Mi se pare anormal sa platim pentru recodificare. Societatile comerciale sunt sanctionate fara vina prin aceasta recodificare.X-(

Alte discuții în legătură

Cod caen ferma de porci si desfacere produse in magazin propriu giulonline giulonline Buna ziua, in prezent detin un numar de exploatatie de la primarie pentru animalele pe care le am, insa doresc sa fac asta o afacere legala si sa vand ... (vezi toată discuția)
Functionari publici japan19 japan19 Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie care are ca obiect de activitate următoarele activităţi codificate: - Diviziunea 72-Cercetare dezvoltare, ... (vezi toată discuția)
Srl-d pentru o ferma de gaini ouatoare florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Se poate infiinta un srl-d pentru o microferma de gaini ouatoare? multumesc. (vezi toată discuția)