avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN din nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN din nou

Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:22, 20 Octombrie 2008
Daca iti trebuie pentru recodificare iti va folosi siteul [ link extern ] :
Pana la 1 Martie 2009 recodificarea nu e gratuita? Se achita o suma de cei care cer extras de registru sau asa ceva...
N-am inteles bine: ca e gratis recodificarea?
HG 322/2008

Art. 5. - Oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunal va efectua actualizarea şi va elibera solicitanţilor un nou certificat de înregistrare. La cererea comercianţilor, se va elibera şi un extras de registru cuprinzând obiectul de activitate actualizat conform CAEN Rev. 2, cu specificarea domeniului principal şi a activităţii, operaţiune ce se taxează potrivit prevederilor art. 1 din Hotărârea Guvernului nr. 913/2004 privind aprobarea taxelor şi tarifelor pentru operaţiunile efectuate de oficiile registrului comerţului de pe lângă tribunale, cu modificările şi completările ulterioare.

Recodificarea e gratis.
Extrasul costa 30 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ferma de porci si desfacere produse in magazin propriu giulonline giulonline Buna ziua, in prezent detin un numar de exploatatie de la primarie pentru animalele pe care le am, insa doresc sa fac asta o afacere legala si sa vand ... (vezi toată discuția)
Functionari publici japan19 japan19 Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie care are ca obiect de activitate următoarele activităţi codificate: - Diviziunea 72-Cercetare dezvoltare, ... (vezi toată discuția)
Srl-d pentru o ferma de gaini ouatoare florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Se poate infiinta un srl-d pentru o microferma de gaini ouatoare? multumesc. (vezi toată discuția)