avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa RADIO-TV
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa RADIO-TV

buna seara
ma poate lamuri si pe mine cineva cu privire la obligativitatea platii taxei radio si tv,avand in vedere ca firma mea nu utilizeaza in activitatea ei(comert cu amanuntul) nici tv si nici radio.
Am auzit ca unele firme platesc doar taxa radio.
Este sau nu obligatorie si in ce conditii?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: mikitud , utilizator 09:58, 14 Octombrie 2010
Buna,
vedeti Decizia 2102 din 9 aprilie 2009 a I.C.C.J. Sunt astfel anulate prevederile cuprinse in articolul 3, alineatul 1 din Hotararile de Guvern nr. 977 si 978 din 2003, astfel ca persoanele juridice care nu detin mijloace tehnice de receptionare a informatiei radio-TV nu vor mai fi obligate sa achite taxa instituita de lege pentru aceste servicii.
cine decide daca detin sau nu mijl.de receptionare?
si in acest caz imi pot recupera suma platita pana acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio si tv luizacsinte luizacsinte Pana la urma, persoanele juridice platesc sau nu taxa radio tv 2011? Ma refer la Decizia nr. 2102 in dosarul 1428/33/2008, prin care au fost anulare ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv corvinleafa corvinleafa rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine ce trebuie sa fac cu taxa radio tv? am sediul intr-un apartament in care oricum platesc taxa radio tv ca persoana ... (vezi toată discuția)