rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine ce trebuie sa fac cu taxa radio tv?
am sediul intr-un apartament in care oricum platesc taxa radio tv ca persoana fizica si tot in acelasi apartament trebuie sa platesc si taxa ca persoana juridica. Nu cred ca e normal si nu cred ca trebuie sa platesc o dubla impunere. Multumesc mult pentru ca ma tot suna o firma de recuperare creante si nu stiu ce sa mai fac.
Nu platiti o dubla impunere.Ca persoana fizica-de ex Ion Vasile -platiti o taxa,iar ca persoana juridica-SC Vento dex SRL de ex,legal reprezentata de Ion Vasile,in calitate de administrator-platiti o alta taxa.
Multumesc si atunci trebuie sa platesc chiar daca:
„Prin decizia nr. 2103, din 9 aprilie 2009, in dosarul 1428/33/2008, ICCJ a respins ca nefondat recursul declarat de Guvernul Romaniei si a anulat ca netimbrat recursul formulat de Societatea Romana de Radiodifuziune, in procesul prin care o firma din Cluj a cerut anularea taxei radio-TV.
Potrivit articolului 23 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, “hotararile judecatoresti definitive si irevocabile prin care s-a anulat, in tot sau in parte, un act administrativ cu caracter normativ sunt general obligatorii si au putere numai pentru viitor.”
Sunt astfel anulate, incepand cu data de 9 aprilie 2009, prevederile cuprinse in articolul 3, alineatul 1 din Hotararile de Guvern nr. 977 si 978 din 2003, astfel ca microintreprinderile care nu detin mijloace tehnice de receptionare a informatiei radio-TV nu vor mai fi obligate sa achite taxa instituita de lege pentru aceste servicii. „
Taxa radio
alinirimia
am preluat o firma care nu a functionat niciodata,era inregistrata in Bucuresti si a fost radiata si inregistrata in Hunedoara.Am primit o notificare de plata ... (vezi toată discuția)