avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită foarte urgent
Discuție deschisă în Executare silită

foarte urgent

la ora 21 20 a sunat o doamna de la o banca care datorez 2500 ron sa platesc pana vineri macar 700ron in caz contrar luni 18 oct dimineata vine executorul la mine. daca platesc cele 700 intro sedinta ei vorbesc soarta mea mai departe si modalitatii platii. mentionez am spus ca am copil mic si nu pot atata dar a spus e necesar si a vorbit intrun ton foarte jignitor ca mai putin nu e bine numai daca 700 platesc sfarseste exexcutarea mea.
ce parere aveti????? multumesc :(
Cel mai recent răspuns: bucu , utilizator 13:33, 14 Octombrie 2010
Avem parerea ca nu ati dati date despre datorie.

Cand ati efectuat ultima plata?
E posibil sa fie prescrisa si firma de recuperari creante sa incerce o repunere in termenul de prescriptie sau nu. Depinde de detaliile pe care o sa le dati acum.
Nu faceti inca nimic ! Executarea silita nu se face cand vrea ""doamna"" de la banca , ci se respecta niste prevederi legale si proceduri clar si bine stabilite prin lege! Iar daca doamna va mai suna spuneti-i sa va vorbeasca politicos fiindca atunci cand v-au dat banii nu v-au jignit ci au fost incantati sa incasele dobanzile si comisioanele lor grase!
Dati cat mai multe detalii despre datorie! Personal, eu nu cred in astfel de "amenintari de seara". Ar trebui sa va linistiti si sa va duceti maine la un avocat cu toate actele de imprumut, notificari/somatii de la banca etc. Eu nu va sfatuiesc sa actionati asa cum va cere doamna de la Banca, pana nu primiti un sfat avizat.

Av. Adrian Albu
in somatie a fost scris cam 15 zile de cand am primit ca am 24ore sa platesc altfel vin si execut imobilelesau popriri altceva nu au scris .actul de imprumut nu am nu stiu unde am puso demult in 2007 am cerut banii acestia 1400ron a fost in 2007 cam 2 salarii pus pe cardul meu. nici in 2008 nu am mai platit dar nu stiu exact ult. plata efectuata de unde sa interesez asta????doamna a spus ca e de la banca respectiva cu care am facut contractul.mam speriat tare, ce sa fac????
Gata, v-a trecut sperietura ca ne-ati gasit pe noi.
Concentrati-va si cautati prin casa chitantele. Avem nevoie de data exacta a ultimei plati.
Deci din 2008 n-ati platit nimic. Daca n-ati platit nici in oct., nov. si dec. 2007 ati scapat.

Gasiti chitantele si reveniti cu un mesaj.

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara din cauza unei erori de soft mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Transformarea overdraft in credit sandutazu sandutazu Buna ziua.Am un descoperit de cont din 2007 de 2000 lei.Din decembrie 2009 nu am mai platit nimic.In 2013 am fost contactat de banca si anuntat ca overdraft-ul ... (vezi toată discuția)