avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordarea ajutorului de caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordarea ajutorului de caldura

buna ziua va rog mult raspundeti-mi eu locuiesc in casa parintilor mei decedati ,.,,casa ramanand pe numele lor bineinteles...problema e in felul urmator sotul meu nu are mutatie la domicilul alor mei pot...nu avem nici un venit amandoi...pot beneficia de ajutorul de caldura daca da in procentul maxim 90?va multumessc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:29, 14 Octombrie 2010
Pentru a face dovada ca locuiti legal in acel spatiu cu destinatia de locuit,trebuie sa detineti mutatie
Daca nu va incadrati in noile conditii impuse pentru acordarea ajutorului,va revine dreptul sa preluati de la primarie formularul de cerere si declaratie pe proprie raspundere .
In situatia mentionata, cand nu aveti venit ,teoretic beneficiati de ajutor la valoarea de 262 lei
va multumesc deci ar trebui sa declar pe proprie raspundere ca situl meu locuieste aici eu am mutatie legala la domiciliu numai el nu are dar st doua persoane trecute la intretinere ...intr un cuvant as beneficia nu?
Pentru a intra in legalitate,va revine obligatia sa perfectati procedura de dezbatere a succesiunii,astfel ca sa puteti devenii mostenitoare si proprietara a spatiului cu destinatia de locuit
Daca nu detineti alte bunuri,autoturisme,casa de vacanta,va incadrati in prevederile actuale de acordare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părți comune - instalare centrală termică proprie Daniel Dmc Daniel Dmc Bună ziua! Recent am achiziționat un apartament care era conectat la rețeaua de termoficare a orașului. Urmează să-mi instalez centrala termica proprie, ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire ContSters122354 ContSters122354 Bursa de merit pt studenti, mai trebuie declarata ca venit, in dosarul pt subventie incalzire? (vezi toată discuția)
Ajutorul la caldura pe 2010 chara chara Buna ziua , as dori sa stiu cum se v-a aplica subventia la caldura , blocul avand centrala termica si factura de gaz fiind emisa pe asociatie, administratorul ... (vezi toată discuția)