avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegare atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegare atributii

Va rog sa ma ajutati, sunt functionar public si am fost transferata cu acordul meu de la un serviciu la altul in cadrul aceleiasi institutii, am primit fisa postului dupamai bine de 1 luna iar acum vor sa imi atribuie si alte sarcini care sunt trecute in fisa postului unei colege si a altor colegi de la alte birouri, este legal sa faca acest lucru fara sa primesc decizie sau chiar daca mi se scrie decizia este corect sa ma ocup eu de treburile colegilor ? Sarcinile care mi se atribuie nu sunt atribuite pe o periada determinata.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristina 33 , utilizator 21:19, 15 Octombrie 2010
Sigur ca este posibil ca sarcinile ce vi se dau inspre executare completand fisa postului, este numai daca aveti competente profesionale in acel domeniu.
Tinand poate cont de faptul ca urmeaza concedieri in cadrul institutiilor publice acolo unde activeaza functionarii publici, conform legislatiei actuale, veti prelua si sarcinile de serviciu ale altor colegi.
Cu toate acestea cred ca ar trebui ca sa se tina cont de institutia cumului de functii.
Functionarii publici nu au voie la cumul de functii.Primarul va poate delega atributii ale altor colegi dar doar daca pregatirea dvs.este in domeniul respectiv.
Fisa postului trebuia sa o primiti odata cu dispozitia de numire in noul post nu dupa 1 luna.Nu trebuia sa semnati cererea de acord pentru ca acum se poate presupune ca stiati la ce v-ati inhamat cand ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa la fisa de post krisstta krisstta Sunt functionar public intr-o institutie din administratia publica. Doresc sa supun atentiei dvs. urmatoarea situatie: - in cadrul unei directii sunt doua ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii lorymiha lorymiha buna ziua! lucrez in primarie de 5 ani in functia de referent de specialitate, treapta 2, studii medii in cadrul compartimentului contabilitate. conform ... (vezi toată discuția)
Fisa post JIANU F. JIANU F. Sunt cadru M.A.I.iar de curand au fost modificate toate fisele posturilor din compartiment (tehnic).In capitolul privind sarcinile,indatoririle si ... (vezi toată discuția)