avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Sunt cadru M.A.I.iar de curand au fost modificate toate fisele posturilor din compartiment (tehnic).In capitolul privind sarcinile,indatoririle si responsabilitatile postului , in final , este trecut acum - executa sarcinile ordonate de seful nemijlocit sau direct - fara a se specifica care sunt acestea.De asemenea tot la final apare o nota ce reda faptul ca voi tine si o alta functie prin cumul.Din cate stiu ART.94.DIN LEGEA 161/2003.NU PERMITE ASA CEVA.Este corect intocmita aceasta fisa de post?
Nu este vorba de o unitate operativa .Este firesc cumulul de functii cata vreme timpul efectiv nu permite executarea sarcinilor in mod corespunzator?este legal acest cumul avand in vedere statutul meu?MULTUMESC!
Art. 94. - (1) Calitatea de functionar public este incompatibila cu orice alta functie publica decat cea in care a fost numit, precum si cu functiile de demnitate publica.

(2) Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate, dupa cum urmeaza:
a) in cadrul autoritatilor sau institutiilor publice;
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:49, 5 Aprilie 2010
Eu consider ca este posibila executarea cumulata si a altor atributii specifice mai multor posturi, daca se conssidera ca o extensie a atributiilor de serviciu.
Ceea ce se doreste este chiar evitarea cumului de functii, de aceea cred ca s-a optat doar pentru modificarea fisei postului si pentru dispozitii care sa consfinteasca in mod ilegal cumulul de functii in conditiile aratate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii secretar unitate administrativ teritoriala aleko27 aleko27 Buna ziua, Secretarului de unitate administrativ teritorial, exercitand prin dispozitia Primarului functie publica de conducere de sef serviciu, prin cumul ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii -functionari publici? ellena ellena art.26(1) din Lg.330/2009 spune ca \"in cazuri exceptionale, posturile vacante si temporar vacante pot fi ocupate si prin cumul de functii, de personal angajat ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii klaudia772001 klaudia772001 Functionarii publici au dreptul la cumul de functii????? Exista majorari de salarii pentru asa ceva???????? (vezi toată discuția)