Sunt cadru M.A.I.iar de curand au fost modificate toate fisele posturilor din compartiment (tehnic).In capitolul privind sarcinile,indatoririle si responsabilitatile postului , in final , este trecut acum - executa sarcinile ordonate de seful nemijlocit sau direct - fara a se specifica care sunt acestea.De asemenea tot la final apare o nota ce reda faptul ca voi tine si o alta functie prin cumul.Din cate stiu ART.94.DIN LEGEA 161/2003.NU PERMITE ASA CEVA.Este corect intocmita aceasta fisa de post?
Nu este vorba de o unitate operativa .Este firesc cumulul de functii cata vreme timpul efectiv nu permite executarea sarcinilor in mod corespunzator?este legal acest cumul avand in vedere statutul meu?MULTUMESC!
Art. 94. - (1) Calitatea de functionar public este incompatibila cu orice alta functie publica decat cea in care a fost numit, precum si cu functiile de demnitate publica.
(2) Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate, dupa cum urmeaza:
a) in cadrul autoritatilor sau institutiilor publice;
Eu consider ca este posibila executarea cumulata si a altor atributii specifice mai multor posturi, daca se conssidera ca o extensie a atributiilor de serviciu.
Ceea ce se doreste este chiar evitarea cumului de functii, de aceea cred ca s-a optat doar pentru modificarea fisei postului si pentru dispozitii care sa consfinteasca in mod ilegal cumulul de functii in conditiile aratate.