avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!

As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema...eu sunt secretara la o scoala si sunt incadrata cu studii medii pt ca mai am un an de facultate iar cand m-am angajat am facut niste cursuri de calculator si am certificat de calificare profesionala. Ma ajuta cu ceva, ma refer la marire de salariu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:03, 14 Octombrie 2010
Problema dvs ,poate fi solutionata si este conditionata strict de reglementarile unitatii scolare si grila acesteia de salarizare
Eventualele majorari salariale,le puteti negocia direct cu conducerea unitatii scolare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare cim cu timp partial ionii ionii Buna ziua Am nevoi de ajutor –voi relata pe scurt situatia In cadrul firmei unde lucrez s-a negociat un nou CCM la nivel de unitate si o noua grila de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri utica utica Am terminat studiile superioare in anul 2009 luna august.Sunt incadrata la o scoala generala pe post de administrator patrimoniu grad I Am fost trecuta de pe ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)