avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare sentinta civila...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare sentinta civila...

Pe data de 6 octombrie am avut proces cu managera unitatii unde lucrez pentru restituirea unui spor de 10%. La proces eu nu m-am prezentat din cauza varstei de gestatie (33 sapt) si complicatiile ei. Pe data de 12 octombrie am primit comunicarea unde prevede urmatoarele:
"INSTANTA: avand in vedere cererea reclamantului de renuntare la judecata,
DISPUNE: in baza dispozitiilor art 246 Cod procedura civila ia act de renuntare la judecata. Definitiva. Cu drept la recurs in 10 zile de la comunicare."
Din acest paragraf eu am inteles ca odata ce am semnat ordinul de plata pt restituirea sumei respective, eu am renuntat la proces, deci am "castigat" procesul.
Astept raspuns cu alta explicatie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 14 Octombrie 2010
Nu ne-ati precizat ce calitate aveti in proces?
inteleg ca dumneavoastra ati fost reclamanta
renuntand la judecata...nu ati castigat procesul..ci pur si simplu ati renuntat...instanta a luat act de acest lucru si nu s-a pronuntat pe fondul cauzei..pe ceea ce ati solicitat dumneavoastra
Dar ..spuneti ca nu v-ati prezentat, cum ati renuntat, când?
ati trimis un inscris in acest sens?
eu am fost in calitate de parat si nu inteleg comunicarea care am primit-o
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
jalaboi, utilizator
Este simplu ... partea adversa , in speta, reclamantul a facut cerere de renuntare la judecata (partea şi-a manifestat voinţa de a nu mai continua procesul). In acest caz, instanta a dispus închiderea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata petremm petremm Asa mai merge!!!.....in cazul asta n-ar trebui sa platesc nimic....iar angajatorul nu are de ce sa aiba obiectiuni....merciiiii mult mult de tot (vezi toată discuția)
Renuntare proces zahsor zahsor Am deschis un proces pentru anularea unui act facut de o institutie in mod ilegal . Este vorba de o decizie de numire pe post luata in mod ilegal . Au avut loc ... (vezi toată discuția)
Retragere dintr-un proces Valiv34 Valiv34 Buna ziua, A fost inceput un proces intre mai multi studenti si facultatea la care acestia erau inscrisi pana la data de 1 octombrie 2008. Anul acesta au fost ... (vezi toată discuția)