avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notiuni despre executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

notiuni despre executarea silita

Sotul a avut o rata la rombiz si un card de nevoi pers nu are nimic pe numele lui e casa dunicului decedat ne suna ca in 2 zile ne ecsecuta silit cei d
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:01, 14 Octombrie 2010
pai bunicul e decedat..casa pana la urma cui revine...?
daca nu are nimic...cand a fost facut creditul?..in ce scop...bunuri comune aveti?
iuby a scris:

Sotul a avut o rata la ................... si un card de nevoi pers nu are nimic pe numele lui e casa dunicului decedat ne suna ca in 2 zile ne ecsecuta silit cei d

Va rog sa stergeti denumirea societatii in cauza si sa cititi Regulamentul de postare in forum.

Exista posibilitatea ca sotul dvs. sa fie executat silit pe bunul imobil despre care ne vorbiti, doar daca acesta este "mostenit" de catre sotul dvs.

Edit later
Deoarece userul atentionat nu s-a conformat, acest topic este inchis, urmand dupa caz-sa fie sters.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari CSIBI BRANDUSAMIHAELA CSIBI BRANDUSAMIHAELA asi doin urma cu ri sa stiu, bunica mea acu, vreo 7 ani a facut o abonare la orange si a decedat in urma cu 7 ani noi nu am stiut de abonament ,,ssi neam ... (vezi toată discuția)
Card ifn executat silit anysca anysca Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)