avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIUL MINIM PE ECONOMIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIUL MINIM PE ECONOMIE

Sunt angajata in sistemul bugetar,ca inspector resurse umane -debutant(din data de 19.12.2007) cu un salariu de incadrare de 493,00 lei.Daca luam in considerare ca salariul minim pe economie este 500,00 lei,cum mi se va modifica salariul?Voi primi 7 lei si voi atinge acest prag minimal sau se va tine cont de diferenta care exista inainte intre salariul meu si salariul minim de atunci,respectiv 390,00 lei si voi primi o marire proportionala????
Cum se va face aceasta marire?Care va fi baza legala?Am vazut ca in sistemul privat se emit decizii la nivel de unitate :in sistemul bugetar poate fi la fel?
Va multumesc anticipat,Mihaela A.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:21, 20 Ianuarie 2008
da. se emit decizii la nivel de unitate.
daca ti se vor da 7 lei sau diferenta ...este la aprecierea conducatorului institutiei
Se emit decizizii de marire a salariului de la 493 la 500 lei.
din cate stiu in cazul functionarilor publici reglementarile salariale difera fata de pers juridice private. stiu ca exista o ordonanta a guvernului cu privire la acest lucru. nu se mai aplica?
Din pacate vei primi in plus doar 7 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii in administratia publica locala lucishor84 lucishor84 Buna ziua. Sunt angajat al unei primarii pe postul de referent debutant, cu salariul de 493 ron (publicat in MO)Este normal sa fie atat, de vreme ce salariul ... (vezi toată discuția)
Remuneratia consilierului juridic ionela calugaru ionela calugaru Daca stie cineva care este salarul unui consilier juridic debutant, cat este periada de debut si care sunt grilele de salarizare pt aceasta functi? Multumesc! (vezi toată discuția)
La societatile comerciale cu capital privat ar trebui se existe o grila de salarizare? MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati.Societatea unde lucrez nu are CCM (DESI ARE 45 ANGAJATI).Salariile se negociaza individual.Se respecta partial ... (vezi toată discuția)