avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila

Buna ziua din nou

Aveti idee daca se mai fac conventii civile intre o persoana fizica si persoane juridice?Si daca da aveti un model ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 14 Octombrie 2010
Conventiile civile au fost inlocuite cu contractele de colaborare, care determina obligatii fiscale, pentru una sau ambele parti implicate in contract, in functie de cum negociati contractul.
ella_dam79 a scris:

Conventiile civile au fost inlocuite cu contractele de colaborare, care determina obligatii fiscale, pentru una sau ambele parti implicate in contract, in functie de cum negociati contractul.

Chiar asa ? .. prin ce act normativ au fost inlocuite ?
.......

Conventiile civile sau contractele de prestarii servicii ori de colaborare se incheie in temeiul Codului Civil .
Uitati un model
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii irinarauta irinarauta Buna ziua tuturor, Dragii mei va rog sa-mi recomandati ce pot face pentru a incheia un contract cu un grup de persoane cu care am relatii de colaborare, in ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract civil de prestari servicii catojul catojul Buna ziua, Se poate incheia un Contract Civil de Prestari Servicii intre o firma (beneficiar) si o persoana fizica (prestator) fara titlu de PFA in ... (vezi toată discuția)