avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract prestari servicii

Buna ziua tuturor,

Dragii mei va rog sa-mi recomandati ce pot face pentru a incheia un contract cu un grup de persoane cu care am relatii de colaborare, in conditiile in care acestia nu sunt constituiti nici ca persoane fizice autorizate si nici in alta forma. In nici un caz nu vreau sa le intocmesc CIM-uri.
Aveti un model de contract de prestari servicii?
Irina
Cel mai recent răspuns: irinarauta , utilizator 17:38, 20 Februarie 2009
Contractele de prestari servicii se incheie in anumite conditii, astfel pentru a incheia acest tip de contracte, serviciul trebuie sa fie determinat si ca realizare si ca durata, de asemenea persoana trebuie sa fie pregatita pentru a presta acele servicii pe care le contractati.
Situatia este urmatoarea: la un restaurant doresc sa am contract cu orchestra care va desfasura activitate specifica in aceasta locatie. ( este vorba de 5 persoane).
Cand spuneti ca serviciul trebuie sa fie determinat ca realizare (e clar ce au de facut) dar ca durata la ce va referiti (perioada contractului sau cat timp pe zi presteaza respectiva activitate)?
Persoanele sunt pregatite sa faca ceea ce fac pentru ca sunt (o parte din ei) profesionisti (predau ore de muzica la un liceu de arta si au diplome de absolvire), dar altii nu au studii de specialitate.
Ce pot sa fac?
Incercati contract de colaborare sau conventie civila.

Av. Cermak Iuliana
Gasiti aici un model de contract de prestari servicii
www.avocatnet.ro/content/con...
Multumesc mult pentru informatii dar in situatia data ce fel de contract ma sfatuiti sa fac? Prestari servicii sau de colaborare ?

Alte discuții în legătură

Activitati principale - hotel si restaurant ContSters167247 ContSters167247 In cazul in care restaurantul functioneaza numai si numai la evenimente (nunti, botezuri, Craciun, Revelion, sf.Ion, etc) si nu imi pot permite sa angajez ... (vezi toată discuția)
Conventie civila anairam_unid anairam_unid Buna ziua din nou Aveti idee daca se mai fac conventii civile intre o persoana fizica si persoane juridice?Si daca da aveti un model ? (vezi toată discuția)
Conventii civile de prestari servicii nicuta nicuta In ce conditii o persoana juridica (S.R.L.) poate incheia o conventie civila de prestari servicii cu o persoana fizica neautorizata? Stiu ca Legea nr. ... (vezi toată discuția)