van_allen78 a scris:
este vb despre un teren detinut de mama mea intravilan, rural.terenul are 10 ari dar dintr o greseala a ing topo (a fost beat), au fost intabulate doar 6 ari ,iar restul pana la 10 ari le a luat si masurat din terenul bunicii , care e vizavi.Mama nu a avut habar cum e cu masuratorile.S a facut intabularea, si abia recent am vazut ca de fapt, in gradina casei, au ramas cele 4 ari neintabulate.Terenul de 10 ari a apartinut unui unchi al bunicii(mama e singura fiica a ei), acest unchi a murit fara sa fie casatorit sau sa aiba copii.cele 4 ari le a detinut bunica apoi mama la randu i de peste 40 de ani,daca nu mai mult.Practic nu a fost un alt posesor de la moartea acelui proprietar(1950), decat familia mea.Acuma problema e cum ar putea mama sa intabuleze acele 4 ari din gradina.si inca ceva:a existat o nepoata de frate,a acelui proprietar care apare pe CF, in afara de bunica mea, dar care a murit si ea si sotul ei fara sa aiba urmasi.tot ce au avut ei au lasat donatie la un frate al sotului ei.Acesta ar putea avea pretentii asupra celor 4 ari, considerandu se si ei urmasi ai unchiului meu ??Cum as putea sa ies din acesta problema si ce sorti de izbanda am? Va multumesc.
constat ca in neam, nu sunteti prolifici:(
altfel..pare complicat..