Sunt functionar intr-o institutie publ;ica. Impreuna cu ceilalti salariati ai institutiei protestam impotriva masuri de neacordare a stimulentelor. Avem salarii de mizerie dupa ani grei de munca, vorbesc de personalul cu studii superioare. Noi, salariatii, azi am avut o intalnire cu presedintele institutiei, a spus ca maine convoaca consiliul de administratie ca sa hotarasca in privinta acordarii stimulentelor. Daca suntem in protest, noi salariatiii, nu vom fi platiti pentru zilele in care am protestat? Oare consiliul de administratie trebuie sa dea verdictul pe tema stimulentelor? Va rog sa imi spuneti daca sunteti in aceeasi situatie cu mine. Astept cu interes un raspuns. Multumesc mult
Nu veti fi platiti.
Din nefericire,oamenii cu probleme reale platesc cotizatii pentru a fi platiti lideri imbogatiti si supraimbogatiti,dar acestia nu au facut nimic pentru a modifica legea ca in tarile dezvoltate ,cu sindicate puternice,care din fondurile proprii,isi pot permite din fonduri stranse in acest sens sa plateasca pe protestatarii,pe care patronii nu ii platesc in asemenea situatii.
Lideri sindicali,lipsiti de credibilitate,cu puternice" ramificatii" in lumea politica,dar si usor santajabili,prin problemele personale reale pe care le au,nu pot fi reprezentativi pentru masa de sindicalisti si in orice caz,probabil cu execeptia lui Hossu,nu pot ajuta prea mult pe cei care le-au dat mandatul sa ii reprezinte.
Pacat pentru efortul depus pentru obtinerea drepturilor ,mai ales ca protestul va atrage diminuarea salariului
Este regretabila atitudinea ministrului finantelor ,care cu scopul determinarii suspendarii protestului ,a anuntat acordarea stimulentelor,ca ulterior sa nuanteze ca acestea urmeaza sa fie acordate selectiv,numai anumitor categorii