avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despre furt calificat
Discuție deschisă în Executare silită

despre furt calificat

vreau sa intreb si sper sa ma putetzi ajuta....prietenul meu este inchis in arest preventiv pentru furt calificat...a fost 29 de zile si i-a mai dat 60.avocata care o are a cerut eliberarea sub control judiciar dar nu i-a aprobat...si a facut 2 si amandoua i-au fost respinse.Mai a avut o condamnare de 2 ani cu suspendare pentru vatamare din culpa si zice k akuma numai poate sa il scoata decat tot cu condamnare si sa faca inchisoare..Si as vrea sa intreb prin cautiune s-ar putea elibera?si daca da cam la ce suma s-ar estima?sau altceva ce s-ar putea face??va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:01, 16 Octombrie 2010
cred ca i se va respinge si cererea de eliberare pe cautiune pt ca e recidivist.
Este vorba despre un recidivist ,din cate am inteles si in aceasta situatie conform art.160/4 c.pr.pen,aceasta cerere nu poate fi admisa de catre instanta.
poi si daca de atunci au trecut acei doi ani,nu se poate face nimic?o alta eliberare conditionata?
Liberarea conditionata se propune sau se solicita dupa ce executa 1/3 din pedeapsa care ii va fi aplicata.la care se va adauga si pedeapsa care a fost suspendata,prin revocarea suspendarii conditionate a executarii primei pedepse,dar si atunci se va avea in vedere ca este recidivist si probabil i se va acorda o amanare dupa implinirea termenului(termen de reiterare a cererii).
De alte modalitati de liberare conditionata,nu poate beneficia,astfel cum am aratat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta? maria_87 maria_87 Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de ... (vezi toată discuția)