avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... numirea functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

numirea functionarilor publici

va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu poate fi numit direct pe alt post de conducere nou infiintat (alt post de sef serviciu), cu respectarea criteriilor de categorie, clasa, grad?
Cel mai recent răspuns: cristina 33 , utilizator 21:03, 22 Octombrie 2010
Se poate sa nu fii inteles eu bine.Omul zicea ceva de reorganizarea serviciului.Sa inteleg ca in cazul meu v-a trebui sa dau din nou examen,desi in prezent tacit indeplinesc atributiile sefului de birou.#-o
Ce a putut sa faca Boc din tara asta...:((
cam asa ceva.... :)
Multumesc!;)
din discutii, se pare ca nu e posibil sa numesti direct, in alt compartiment, chiar si la reorganizare prin schimbarea denumirilor de compartimente si implicit de atributii. se interpreteaza ca schimbi atributiile cu 100% si ca n-a avut in trecut atributiile noului compartiment. doar daca se modifica atributiile in serviciu cu peste 50%, primeste eliberare din functie, trece eventual pe un post vacant si abia apoi poate fi numit, in urma unui concurs, pe noul post. altfel, se numeste direct, in noul compartiment, avand cam aceleasi atributii.incurcata, treaba, nu? motto-ul reorganizarii: sa se reorganizeze accept, dar sa nu se schimbe nimic=D>
Mda!Cam asa ceva.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama nicol1 nicol1 In institutia la care lucrez s-a modificat organigrama, in sensul ca s-au desfiintat directii, serviciii,au aparut alte directii, au fost comasate ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de sporul de conducere? rianaadnana rianaadnana Pana la aparitia OUG 63/2010 am ocupat postul de sef birou SPCLEP,pentru care beneficiam de sporul de conducere de 25%.Acum,dupa ce am fost destituita din ... (vezi toată discuția)
Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)