avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum imi pot recupera banii?sunt minora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum imi pot recupera banii?sunt minora

Buna seara,
Am lucrat pe perioada verii ca sezonier la un supermarket din oras din data de 1.07.2010 pana in 1.09.2010. Eu sunt minora. Am incheiat un contract de munca in care era slabilit sa lucrez 6 ore/zi, 5 zile pe saptamana, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare. Aceste contract nu a fost respectat deoarece eram obligata sa lucrez 8 ore/zi, in 2 schimburi, iar duminica 12 ore. Pe ultima luna de lucru nu am primit inca salarul, iar directorul ma tot amana de pe o zi pe alta. Cum as putea sa-mi recuperez banii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 15 Octombrie 2010
sesizati ITM si inspectia muncii
poate va ajuta parintii, sper ca aveti c.i.m.-ul. :)
am, dar nu este semnat si nici stampilat de firma
incepeti cu ITM!
Initial sesizati ITM local
In situatia in care angajatorul nu se achita de obligatiile contractual asumate inclusiv de recunoastere si emitere documente pentru perioada prestata ,puteti solutiona prin actionare in instanta de judecata
Formulati o cerere la Tribunal si solicitati-va drepturile banesti ,faceti dovada cu martori ca ati lucrat la firma in cauza.Adresati-va Inspectoratului Teitorial de Munca ,dar eu personal cred ca doar prin instanta. veti rezolva
Ce fel de contract este daca nu este semnat ce sa intelegem ca aveti un formular necompletat?

Alte discuții în legătură

Contract munca bbjunkie bbjunkie La 1 noiembrie a expirat contractul meu pe durata determinata de trei luni, iar directoarea mi-a promis [b]verbal[/b] o prelungire de contract pe sase luni. ... (vezi toată discuția)
Nu am contract de muncã Rulzz Rulzz Neaţa. Problema mea vine c-am aşa. În data de 23 februarie, am început să lucrez la un fast food, atunci cerându-mi să aduc copie de Bi, ... (vezi toată discuția)
Munca la negru alidady alidady Buna seara, Am fost concediata de la firma unde lucram la negru.Ce pot sa fac si unde pot sa ii denunt?Precizez ca nu am semnat nici un precontract sau ... (vezi toată discuția)