avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatie crestere copil

buna,
vreau sa stiu si eu daca indemnizatia de crestere copil se calculeaza la venitul net sau brut.
merci
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:27, 15 Octombrie 2010
Intrucit ;edgea se refera la venituri pentru care se plateste impozit se are uin vedere salariul net
Buna ziua, s-a mai modificat ceva sau a ramas 70% din media veniturilor pe ultimele 12 luni?
La suma neta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil Aida2008 Aida2008 La calculul indemnizatiei pentru crestere copil in afara de veniturile salariale nete se mai tine cont si de alte venituri supuse impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul venit lunar realizat ca pfa - pt indemnizatia de cresterea copilului? Amelia Muntean Amelia Muntean Sunt insarcinata in 6 luni si am atat calitatea de angajata (in prezent in Concediu de risc maternal) ca si cea de PFA - traducator, inregistrata fiscala de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua, O informatie as dori. Intentionez sa raman insarcinata dar am o nedumerire in ceea ce priveste indemnizatia. Am salariul brut pe contractul de ... (vezi toată discuția)