avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rog ajutor !
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rog ajutor !

Buna ziua .

Deoarece nu am mai intalnit cu o asemenea situatie va rog sa mi spuneti daca procedez corect.

Se plateste o amenda la administratia financiara pentru nedepunerea in termen a declaratiilor 100 si 010 prin registru de casa.
In contabilitate fac urmatoarea inregistratre :

6851 = 5311

- 6851 este nedeductibil din punct de vedere fiscal la calculul impozitului pe profit.

Este corect ?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:37, 15 Octombrie 2010
corect. nedeductibil!
scuze#-o contarea corecta

6581 = 5311

- 6581 este nedeductibil din punct de vedere fiscal la calculul impozitului pe profit

sigur, sigur, bine observat:)
gigelin a scris:

sigur, sigur, bine observat:)

Va multumesc din suflet.Va doresc o zi frumoasa.:vishenka:
Contarea corecta este :6581-448 inregistrarea obligatiei de plata; achitarea amenzii 448-5311.
Nu cred ca puteti achita direct o cheltuiala.
Este nedeductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare si plata accesorii ragaliemariana ragaliemariana O societate are inregistrate in fisa sintetica de la Adm Financiara, majorari si penalitati de intarziere la plata a debitelor. Sunt obligata sa le ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile majorari Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua, as avea o intrebare: in urma unui proces verbal de control fiscal, a rezultat o plata de 111687 lei c/v majorari si penalitati, din care cont as ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu talmacel talmacel Buna ziua, Am o firma care a platit la stat dobanzi si penalitati tva, profit, tva, cf titlu executoriu. Imi puteti spune va rog cum le pot constitui? ( ... (vezi toată discuția)