avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice declaratie pe propria raspundere privind indeplinirea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

declaratie pe propria raspundere privind indeplinirea cerintelor de clarificare

"Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare prevazute la art. 176 din ordonanta de urgenta, ofertantul are dreptul de a prezenta initial doar o declaratie pe propria raspundere, semnata de reprezentantul sau legal, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire. Declaratia va fi insotita de o anexa in care ofertantul trebuie sa mentioneze succint, dar precis, modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte - inclusiv, daca au fost solicitate, diverse valori, cantitati sau altele asemenea"

ce anume mai exact trebuie sa cuprinda anexa? exista un model?
Cel mai recent răspuns: LIUTA , utilizator 14:27, 15 Octombrie 2010
nu exista un model, trebuie doar sa dea o decl de confirmare ca indeplineste crit de calif, ca le va pune la disp. Comisiei de eval la solicita acestora si sa le enumere:
a)docum care dovedesc sit pers a ofertantului:
-..................
-..............
b) docum care dovedesc capac de exercitare..:
-...............
-..................
c).............
tot ce reprez doc de calificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente calificare adibeea adibeea buna ziua referitor la documentele de calificare solicitate prin documetatie de atribuire, art. 11 din HG 925/2006, cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Prevederile hg 834/2009 milica68 milica68 Daca un ofertant a uzat de prevederile HG 834/2009 si a depus initial o declaratie pe propria raspudere ca indeplineste criteriile de calificare sunt obligata ... (vezi toată discuția)
Angajament datat dupa data declaratiei privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din hg 925/2006 UngureanuElena UngureanuElena In cadrul unei proceduri de atribuire, la deschiderea ofertelor un ofertant a depus o declaratie privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din HG ... (vezi toată discuția)