avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventie caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventie caldura

buna ziua
sunt studenta in buc, locuiesc in chirie intr-un apt,iar viza mea de flotant este valabila pana la 1 ianuarie 2011 cand urmeaza sa-mi reinnoiesc contractul de inchiriere.Ma intereseaza daca am dreptul ca locatar,si nu ca proprietar, la subventia pentru caldura anul acesta. mentionez ca nu realizez nici un venit.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:34, 15 Octombrie 2010
da, aveti dreptul
multumesc pentru raspuns.cum trebuie sa procedez?
in multe blocuri, administratorul se ocupa cu impartirea formularelor si depunerea lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura 2012 - pt .studenti toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - Fiul meu este student in Bucuresti la o facultate de stat, la zi, pe locuri fara ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Subventii caldura mariusviorica mariusviorica Sunt administrator al unei asociatii de locatari (nu proprietari) ce stau cu chirie intr-un imobil cu statut de locuinta de interventie. Aceste locuinte de ... (vezi toată discuția)