avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiune in pretentii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiune in pretentii

buna,
cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de chemare in judecata in pretentii in ceea ce priveste recuperarea unei creante?

mersi tare mult
Pentru recuperarea unei creante certe, lichide si exigibile, va sfatuiesc sa apelati la prevederile OUG 119/2007 sau OG 5/2001, mult mai avantajoase din diverse puncte de vedere...

avocat Radu Stan
am incercat asa , insa ne-a fost respinsa actiunea ca fiind necerta, exigibila si lichida, am trecut la metoda de conciliere iar acum ne-a mai ramas doar actiunea in pretentii....:(
Am inteles, atunci cu siguranta veti gasi modele pe internet si chiar in cuprinsul acestui forum la sectiunea Documente utile. Succes!

avocat Radu Stan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarie - judecata iarina_73 iarina_73 Am un contract de achizitie publica cu o primarie. Nu pot sa imi recuperez banii pentru care am lucrat. As vrea sa o achtionez in instanta. Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Neplata facturi. cum il dau in judecata? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am de recuperat niste bani de la un client din anul 2008. Luna trecuta am trimis o notificare cu confirmare de primire pe adresa acestuia, dar a ... (vezi toată discuția)
Dilema og 119/2007 sau somatia de plata?? YNAA YNAA Este o intrebare adresata celor care au experienta instantelor pe aceasta tema intrucat se pare ca nici instantele nu au o practica unitara. In ceea ce ... (vezi toată discuția)