avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Primarie - judecata
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Primarie - judecata

Am un contract de achizitie publica cu o primarie. Nu pot sa imi recuperez banii pentru care am lucrat. As vrea sa o achtionez in instanta. Ce ma sfatuiti sa fac?
Datele pe care le oferiti sunt putine, insa un raspuns avand in vedere ce ati scris ar consta in:

- contactati un avocat;
- formulati o convocare in vederea concilierii directe;
- formulati cerere de chemare in judecata;
Promovati o actiune in temeiul OUG 119/2007 ( aprobata cu modificari prin Legea nr. 118/2008) pentru emiterea unei ordonante de plata a sumei ce vi se datoreaza.
Ordonanta de plata (119/2007) la instanta debitoarei...nu este necesara procedura concilierii; anexati contract, facturi si alte inscrisuri ce fac dovada unei creante certe, lichide si exigibile.

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii ralu23ralu23 ralu23ralu23 buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de chemare in judecata in pretentii in ceea ce priveste recuperarea unei creante? mersi tare mult (vezi toată discuția)
Neplata facturi. cum il dau in judecata? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am de recuperat niste bani de la un client din anul 2008. Luna trecuta am trimis o notificare cu confirmare de primire pe adresa acestuia, dar a ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 pers fizica Flavius1984 Flavius1984 Intre un creditor persoana juridica si debitor persoana fizica, in cazul unei actiuni in instanta se merge pe og 5/2001 ( avand in vedere ca debitorul este ... (vezi toată discuția)