Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul doi. Pe o latura a blocului in care locuiesc la o distanta de mai putin de trei metri s-au construit doua garaje. acestea se afla in dreptul balconului meu si implicit a sufrageriei celor ce locuiesc la parter. In plus inaintea construirii acestora acel spatiu era considerat spatiu verde. Mai mult decat atat , construirea acestora s-a facut in mod abuziv. Pentru acest lucru am fost in audienta la primarul orasului (Medgidia) , dar acesta mi-a spus ca din punct de vedere al respectarii normele privind distanta dintre constructii pentru primarie este totul o.k. , iar ca abuzivism nu conteaza pentru ca propietarii respectivelor garaje , platesc oricum taxe.
In aceasta situatie as dori sa pot avea posibilitatea sa-i duc domnului primar argumente privind ilegalitatea acestor constructii si solicitarea demolarii. In caz contrar suficiente argumente legale pentru a actiona in judecata primaria orasului care tolereaza si chiar incurajeza prin atitudine asemenea fenomene.
Va multumesc !
Spatiul din jurul blocului este proprietateaa asociatiei, deci aia nu aveau voie sa construiasca acolo. Autorizatie de constructie au ? Presupun ca asociatia nu le-a concesionat lor spatiul respectiv, nu ?
@BX
Spatiul din jurul blocului nu apartine blocului, ci primariei localitatii.
Al asociatiei este numai spatiul de bordura lat de 0,80 m de la zidull cladirii.