avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu PFA si cu carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu PFA si cu carte de munca

Buna ziua, am nevoie de lamuriri in ceea ce priveste angajarea mea ca si PFA dar si cu carte de munca.
Sunt angajata cu PFA la o firma 4 ore lucrez insa as dori sa mai lucrez in alta parte tot 4 ore insa cu carte de munca.
Cum procedez? Este legal sa lucrez astfel in 2 parti?Trebuie sa declar la finante amandoua joburile, amandoua veniturile, platesc impozit mai mare daca lucrez si cu carte de munca si PFA?
Mentionez ca in cazul de fata impozitele aferente PFA-ului sunt platite de angajator.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 16:38, 15 Octombrie 2010
Buna ziua. Este pergect legal sa lucrati in ambele parti. La finante ramane declarat doar PFA-ul, contractului individual de munca va fi declarat de angajator la ITM. Impozitul pe salatiu unde o sa lucrati ca si angajata cu carte de munca, se va retine inpreuna cu celelalte contributii de catre angajator si vor fi virate la stat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)
2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile nicole86 nicole86 Buna seara Lucrez la o firma si de curand am aflat ca angajatorul nu mi-a platit contributiile(somaj,pensie, asigurari de sanatate).Am carte de munca si a ... (vezi toată discuția)