Buna ziua, am nevoie de lamuriri in ceea ce priveste angajarea mea ca si PFA dar si cu carte de munca.
Sunt angajata cu PFA la o firma 4 ore lucrez insa as dori sa mai lucrez in alta parte tot 4 ore insa cu carte de munca.
Cum procedez? Este legal sa lucrez astfel in 2 parti?Trebuie sa declar la finante amandoua joburile, amandoua veniturile, platesc impozit mai mare daca lucrez si cu carte de munca si PFA?
Mentionez ca in cazul de fata impozitele aferente PFA-ului sunt platite de angajator.
Va multumesc.
Buna ziua. Este pergect legal sa lucrati in ambele parti. La finante ramane declarat doar PFA-ul, contractului individual de munca va fi declarat de angajator la ITM. Impozitul pe salatiu unde o sa lucrati ca si angajata cu carte de munca, se va retine inpreuna cu celelalte contributii de catre angajator si vor fi virate la stat.
2 joburi
ana_web2000
buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)