avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere acopilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere acopilului

am o intrerupere de 2luni pe cartea de munca si sant insarcinata in luna a6 mai pot beneficia de indemnizatia de crestere acopilului si concediu pre si post natal
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 19:25, 20 Octombrie 2010
Este media veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului ... indemnizatia se calculeaza din media veniturilor nete.
si dupa cate am inteles daca optez pentru acest 85% dupa noile reglementari se vor mai scadea inca 25% la suma ramasa dupa calculul celor 85%, nu? pai si unde este avantajul? ce aiurea.:((
hopeless1 a scris:

si dupa cate am inteles daca optez pentru acest 85% dupa noile reglementari se vor mai scadea inca 25% la suma ramasa dupa calculul celor 85%, nu? pai si unde este avantajul? ce aiurea.:((


Asa este ... este o lege facuta aiurea ... putea sa scad mai mult din salariile lor sau indemnizatiile (nesimtite) pe care le primesc si nu de la cei care au nevoie de ajutor.
indemnizatia scade cu 15 % , nu cu 25%...dar daca sunteti bugetara, va afecteaza la calcul scaderea cu 25%
am inteles. deci nu cu 25% ci cu 15%.
asta e.
noi ce putem face?
sunt atatia care au iesit in strada si? au rezolvat ceva?
ca de promisiuni toata lumea promite de ani de zile.

multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mama de 85% Ailin_ro Ailin_ro Buna ziua! Precizez ca sunt angajata la o firma din 5 mai 2008, am nascut pe 27 aprilie 2009 , vreau sa stiu daca pot beneficia indemnizatia de 85%. ... (vezi toată discuția)
Crstere copil manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari - in cazul in care o salariata care urmeaza sa nasca prin decembrie,are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani daridannah daridannah buna seara mai exact imi lipseste jumatate din ianuarie si luna februarie 2009. nu as putea sa merg eu la casa de pensii si la casa de asigurari de sanatate ... (vezi toată discuția)